Här samlar vi lite exempel på populära resmål:

Härliga Danmark

I Danmark är det tätt mellan naturupplevelser och storstadsnöjen. Det finns många pärlor att upptäcka även utanför storstäderna, t.ex Skagen, Søhøjlande, Møns Klint, Legoland och Gilleleje för att bara nämna några få.
Med husbil i Spanien
Andalusien är Spaniens mest befolkade region och mycket populärt bland svenska husbilsburna turister. El Pino Camping i Torrox är t.ex en högt belägen campingplats. Vill man bo närmare havet och bra surfställen så är Camping Valdevaqueros ett givet alternativ. Det finns många pärlor att upptäcka.

Upplev svenska västkusten

Här finns några av Sveriges absoluta guldklimpar t.ex Hunnebostrand, Lysekil, Smögen, Marstrand, Varberg. Boka din roadtrip längs med havet och njut av fisk, skaldjur, salta bad och allt annat som är förknippat med vackra västkusten. Väldigt många av Sveriges vackra småbåtshamnar är fantastiska ställplatser för dig som inte föredrar vildmarkslivet. Det finns ofta tillgång till externa duschrum, toaletter, kiosker mm.

Gotland

Hoburgen, Katthammarsvik och Gotlands mysiga fiskelägen är några av de platser man med fördel besöker med husbilen. Det finns hur mycket som helst att se på Gotland, det beror alldeles på vad man tycker om. Det går utmärkt att ta med sig husbilen eller husvagnen på Destination Gotlands färjor. P18-området i södra Visby finns det bra ställplatser att stå på.
Italien

Kör ner till  Cinque Terre, en nationalpark och en av Europas verkliga guldklimpar. Längst bergens sidor odlas vindruvor, oliver och grönsaker på små terrasser, avskiljda från varandra med små stenmurar. Det vimlar av fina vandringsleder längs denna spektakulära kuststäcka genom vinodlingar högt över Medelhavet. • Husbil 1
  från SEK 1700.00
  Husbilar
 • Husbil 2
  från SEK 1700.00
  Husbilar
 • Husbil 3
  från SEK 1700.00
  Husbilar
 • Husbil 4
  från SEK 1700.00
  Husbilar